Beruházási projektvezető

2018. 04. 10.

Naperőművek telepítésének teljes körű levezényléséhez keressük leendő Beruházási projektvezető kollégánkat.
Csatlakozz csapatunkhoz és legyél részese az energiaforradalomnak!


 Beruházási projektvezetőként az alábbi feladatokat kell majd megoldanod naperőmű beruházásokra vonatkozóan:

- projektterv készítése, a projektek időbeli és pénzügyi ütemezése;
- a tervezés és engedélyeztetés átfogó irányítása;
- kapcsolattartás hatóságokkal, közművekkel és ügyfelekkel;
- alvállalkozók megszervezése, koordinálása
- a kivitelezések határidőre, megfelelő minőségben történő lebonyolítása.
 

Ami szükséges a pozíció betöltéséhez:

  • Felsőfokú műszaki végzettség
  • minimum 3 év építőipari, beruházási projekt tapasztalat
  • B kategóriás jogosítvány

 

Munkádat kiemelkedő bérezéssel honoráljuk.

Az elmúlt évben a napelemes rendszerek és azon belül is a kiserőművek iránt megnövekedett a kereslet. A PV Napenergia a több éves tervezésben, kivtelezésben szerzett tapasztalata és rendelkezésére álló erőforrások alapján jelentős fejlesztéseket hajtott végre annak érdekében, hogy kiserőmű projektgazda ügyfelink számára magas minőségű és nagy hozzáadott értékű munkával biztosítsa a beruházás létrejöttét, valamint hosszú távú működést.

A fejlődésünk egyik jelentős állomása volt az idei év kezdete, amikortól is az AEG napelem és monitoring rendszereinek magyarországi kizárólagos forgalmazói lettünk. Ezzel a lépéssel nem csak viszonteladóknak kínálunk minőségi technológiát, hanem a saját kivitelezésű projektjeinkben is az AEG termékekkel gazdagítjuk ügyfeleinket.

Az idei évben új eszközökkel és technológiai berendezésekkel növeltük erőforrásainkat, ezzel is csökkentve az alávállalkozók részarányát, annak érdekében, hogy a projektek minőségét garantáljuk. Homlokrakodót szereztünk be, gépjármű flottát bővítettünk, továbbá saját cölöpverő gépet állítottunk csatasorba.

Szakembereink a villanyszerelői és napelemszerelői végzettségen túl, rendelkeznek azokkal a szükséges ismeretekkel, amelyek alkalmassá teszik a PV Napenergiát az erőművek telepítésére.

Igyekszünk olyan feltételeket teremteni, amely a Te munkádat és eredményességedet is növeli, hogy szakmai tudásoddal és motiváltságoddal tovább növeld önmagad és a PV Napenergia sikerét.

Összefoglalva:

  • Építőipari beruházások teljes körű levezénylésében tapasztalattal rendelkező Beruházási projektvezetőt keresünk, aki napelemes kiserőmű (500 kWp) telepítések előkészítési, tervezési, kivitelezési munkálatait "A-Z"-ig menedzseli.
  • A szakmai munkáért cserében kiemelkedő fizetést biztosítunk.
  • AEG napelem technológiával, tapasztalt telepítő szakemberek segítségével, valamint technikai, informatikai és logisztikai eszközök rendelkezésre állásával leendő kollégánk számára minden feltétel adott a sikeres munkavégzéshez.

 

Jelentkezz, ha rendelkezel tapasztalattal, szívesen dolgoznál egy "Szerethető Munkahelyen", valamint Te is hozzájárulnál egy tisztább világ megteremtéséhez!

https://szerethetomunkahelyek.hu/szeretheto-munkahely/pv-napenergia

Önéletrajzodat küldd el a pozíció megjelölésével az hr@pvnapenergia.hu címre.

Új energiát adunk neked is!