Egy világmárkával gazdagodtunk

2018. 02. 14.

2018-tól az AEG napelem technológiájának kizárólagos forgalmazói lettünk. Ezzel a több, mint 130 éves múltra visszatekintő technológiai szellemiség közvetítőivé váltunk Magyarországon, melynek révén ügyfeleink és a környezetünk számára további magas hozzáadott értéket tudunk kínálni a napelemes rendszerek tekintetében.

Az elmúlt években végzett tevékenységünk kapcsán figyelt fel a PV Napenergiára az AEG napelem technológiáját Európában és a világ számos országában képviselő Solar Solution GmbH. Hosszas tárgyalások és minősítés után végül ünnepélyes keretek között egy vezetői küldöttség jelenlétében megkötöttük a számunkra mérföldkőnek számító megállapodást, amely több aspektusból is eredményesnek mondható.

  • Ügyfeleink és leendő ügyfeleink számára újabb minőségi termékekhez való egyszerűbb és elérhetőbb hozzáférés lehetőségét nyújtjuk.
  • Munkánk és a minőség területén tett erőfeszítéseink egy kézzel fogható bizonyítéka.
  • A hazai piac szempontjából elismerés, hiszen a nagy cégek számára is fontos változások és folyamatok zajlanak az országban.
  • A megállapodásnak köszönhetően tovább bővülhetünk, mellyel új munkahelyeket hozunk létre felsőfokú végzettségűeknek és szakmunkásoknak egyaránt, ezzel is hozzájárulva Miskolc megtartó képességének növeléséhez.

A megállapodás értelmében AEG napelemeket, invertereket és monitoring rendszereket forgalmazunk, továbbá garanciális ügyintézést is biztosítunk a tőlünk vásárolt termékekre vonatkozóan. A forgalmazott termékekről rövidesen informálódhatnak honlapunkon is.