Villanyszerelői állás a PV Napenergiánál

2019. 01. 02.

Villanyszerelő vagy és munkát keresel?

 

Itt a lehetőség, hogy megtaláld a helyed, ahol anyagilag és erkölcsileg is elismerik munkádat.

… hogy kiszámítható biztos és hosszú távú munkád lehessen.
… hogy egy fiatalos csapat meghatározó embere lehess.
… hogy egy olyan stabil cégnél tevékenykedj, ami az elkövetkező évtizedek megkerülhetetlen energetikai irányzatát képviseli.
… hogy céges szolgáltatások igénybe vételével életed egyszerűbbé és komfortosabbá váljon.

 

Ha mindezek egyeznek elképzeléseiddel, akkor jelentkezz most a
PV Napenergiához villanyszerelői munkakörbe, önéletrajzodat küldd el a hr@pvnapenergia.hu e-mail címre!

 

Megnövekedett számú munkáink miatt napelemes rendszerekkel kapcsolatos villanyszerelői feladatok ellátására keresünk téged, ha rendelkezel a villanyszerelői képesítéssel, és legalább két év szakmai tapasztalattal, valamint Miskolcon vagy környékén élsz. Igényes vagy és lelkiismeretes munkáddal kapcsolatban, hiszen tudod, hogy mások élete és vagyona múlhat tudásodon és precizitásodon.

Minőségi munkádat az elvégzett feladatokhoz mérten, a szakmai átlagtól magasabb bérrel honoráljuk.

Ezért cserébe azt kérjük tőled, hogy munkádat szakszerűen, hatékonyan végezd, valamint eleget tegyél a világosan meghatározott belső minőségbiztosítási szabályainknak, amelyen keresztül garantálni tudjuk ügyfeleink számára, hogy az általad képviselt és elvégzett munka szakszerű és hibátlan.

Fontosnak tartjuk, hogy kollégáinkat képezzük és tapasztalatainkat megosszuk egymással. Ennek érdekében belső és külső képzésekre is lehetőséget biztosítunk, hogy együtt fejlődjünk és szakmai munkásságunkat erősítsük. A képzésen túl támogatjuk munkatársaink törekvéseit, így lehetőséget biztosítunk szervezői irányítói képességeik kipróbálására és kamatoztatására vezetői pozíciókban.

Ez most a villanyszerelői munkakörben is elérhető, így két villanyszerelői pozícióra is jelentkezhetsz, ha érzel magadban elhivatottságot és képességet, hogy vezető villanyszerelőként irányíts 2-3 fős csapatot.
Vezető villanyszerelőként munkádat a felelősséggel összhangban egy magasabb bérrel honoráljuk.

Ezért cserébe azt kérjük tőled, hogy szakszerű munkádon és a belső minőségbiztosítási szabályaink betartásán túl, leendő csapatod szakmai munkáját segítsd, szervezd és irányítsd, kapcsolatot tartva adott helyszíneken az ügyféllel és az irodai kollégákkal is.

 

Az építőipari cégek jelentős részével ellentétben a PV Napenergia biztos, kiszámítható és szakmai alapon működő munkahely, ennek bizonyítékai:

  • Kizárólag bejelentett munkaviszonyban foglalkoztatjuk kollégáinkat.
  • Működésünk kezdete óta soha nem késtünk egy napot sem a munkabérek kifizetésével.
  • Köztartozás mentes adózók vagyunk melyet a NAV is igazol számunkra.
  • A Bisnode svéd üzleti információszolgáltató cég „AAA” tanúsítványa értelmében pénzügyileg kiemelkedően stabil besorolással rendelkezünk.
  • Szakmai minőségünket és alkalmasságunkat az ELMŰ-Émász szerződött kivitelezőjeként bizonyítjuk.
  • Az osztrák inverter gyártó Fronius cég szerződött szervizpartnerei vagyunk.
  • Cégünk az AEG napelem és monitoring rendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója.
  • A hazai szakmai szervezetek regisztrált tagjaiként hozzájárulunk a napelemes szakma alakításához.

Kollégáink számára Humán csomagunkkal biztosítunk lehetőséget arra, hogy cégünk eszközeit szolgáltatásait, partnerkapcsolatait magán használatra is igénybe vegyék (solar+, truck&car+, ACDC+…).

Továbbképzések lehetőségét biztosítjuk úgymint: regisztrált villanyszerelő, érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló, ajánlott szerelő, villámvédelmi szabványossági felülvizsgáló, FAM képzés.

Hiszünk a becsületes munkában és korrekt bizalmon alapuló munkatársi viszonyban. Mindennapjainkat a szakmai alapokon nyugvó döntéshozatal és nem a tekintélyelvűség határozza meg, ennek köszönhetően egy hatékony és jó hangulatú csapat vár téged!

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet ajánlatunk küldd el fényképes önéletrajzodat az hr@pvnapenergia.hu címre, vagy hozd be személyesen ügyfélszolgálati irodánkba, Miskolc Vágóhíd u. 4-6. I.em alá.

Jelentkezz fénysebességgel!

Energikus Napot kíván a PV Napenergia!