Background
Thumbnail
Icon

Legyen Ön is a német AEG szolártermékek viszonteladója

Az AEG szolártermékeinek hivatalos magyarországi forgalmazójaként keressük viszonteladó partnereinket, akikkel együtt az AEG napelemes megoldásait széles körben eljuttathatjuk a hazai, minőség iránt elkötelezett felhasználókhoz. Mindezt egy kölcsönösen előnyös üzlet keretében egy nagy múltú márka égisze alatt!

 

Ön napelem telepítő és kihagyna egy ilyen lehetőséget?

 

Cégünk hetedik éve van jelen a hazai telepítő piacon. Ez alatt számos kiváló szakcéggel hozott össze minket a sors, akikre egytől egyig elmondható, hogy a legfontosabb tulajdonságuk a nyitottság az innovatív technológiák alkalmazása, valamint a minőségközpontú gondolkodás. Ennek köszönhetően sikeres viszonteladói kapcsolatokat ápolunk, melyen keresztül már számos hazai vállalkozás és háztartás számára nyújtanak zöld energiát az AEG szolártermékei.

Egy fényes történet

Egy fényes történet
Egy fényes történet

A márka mintegy 130 éves múltra tekint vissza. Az évek alatt számos háztartási, elektrotechnikai és mechanikai eszköz fejlesztésében, gyártásában alkottak maradandót az AEG mérnökei. A napelem technológiában a 60-as évek óta van jelen.  Ekkor tűntek fel az első AEG napelem cellák, évtizedekkel megelőzve számos, napjainkban is ismert gyártót. A márka eggyé vált a megbízhatósággal és a minőséggel a szakértők és vásárlók körében.

Egységben az energia

A forgalmazott termékeinket és a gyártóhelyeket többek között a TÜV, KIWA független minőségbiztosító szervezetek tanúsították.

A termékek kifejezetten az AEG szolártermékei, tehát nem utólagosan védjeggyel ellátott napelemekről és inverterekről van szó. A termékekért felelős német AEG Solar Solutions az alapanyagok kiválasztásától a gyártástechnológián keresztül koordinálja a folyamatokat a gyártás és kereskedelem tekintetében. Így több, mint a világ 40 országában van jelen az AEG kizárólagos forgalmazókon keresztül.

Harmadik éve hivatalos magyarországi forgalmazóként közvetlen gyártói kapcsolattal rendelkezünk, így kiváló áron kínálunk partnereink számára AEG napelemeket és invertereket.  

Az áron felül kapcsolódó szolgáltatásokkal segítjük partnereinket, hogy minél eredményesebbek legyenek az üzletben, megteremtve azt a fontos célt, hogy minőségi szolártermékek szolgálják ügyfeleiket és ezen keresztül a klímaváltozás elleni harcot.

Szolgáltatásaink viszonteladóinknak

Szolgáltatásaink viszonteladóinknak
Szolgáltatásaink viszonteladóinknak
  • műszaki, értékesítési tanácsadás,
  • magyar nyelvű garancia ügyintézés,
  • marketing támogatás,
  • szállítási megoldások,
  • közösségi beszerzés lehetősége,
  • darabárus, raklapos, konténeres vásárlás,
  • egyedi árak az együttműködés minőségétől függően.

/kép. bal oldalon Nagy Bálint, PV Napenergia, jobb oldalon, Filyó Imre, Szonár Energetika/

Hogyan lehetünk partnerek?

Töltse ki regisztrációs formulánkat, majd ezt követően értékesítő kollégánk felveszi a kapcsolatot Önnel.

Viszonteladónak jelentkezem

 

Megosztás