Background
Thumbnail
Icon

Gyakran ismételt kérdések

Milyen műszaki tartalommal telepítik a rendszereket?

Elsősorban az AEG termékeit ajánljuk ügyfeleinknek a magas minőség és kedvező ár kapcsán, de természetesen megrendelőink igényeit szem előtt tartva igyekszünk teljesíteni az elképzeléseket, akár más márkájú termékek felhasználásával is, így rugalmasan tudjuk kezelni a pályázati kiírásoknak megfelelő műszaki tartalmakat. Az alkalmazott technológia üzemi körülményekre optimalizált, melynek telepítése során belső minőségbiztosítást alkalmazunk.

Milyen határidőkkel tudják vállalni a telepítést?

A határidők megállapítását a meglévő megrendeléseinkhez igazítjuk, ennek a pontos meghatározásában tájékoztatást tud adni az Ön számára delegált projektmenedzserünk.

Van lehetőség a kivitelezői garancia bővítésére?

Természetes van 5 évről 10 évre, amennyiben a rendszer AEG IMM modulfelügyelettel kerül telepítésre, továbbá a rendszeren éves monitoring vizsgálatot végzünk, amely díj ellenében készítünk.

Visszwatt védelemmel telepítenek rendszereket?

Rendelkezünk a szükséges ismeretekkel és tapasztalatokkal a hálózatra vissza nem tápláló rendszerek telepítésében, az egyik ilyen referenciánk a Hotel Calimbra, melyet megtekinthet a referenciáink oldalunkon.

Milyen pályázati lehetőségek vannak cégek részére?

A pontos válasz tekintetében kérem, vegye fel a kapcsolatot pályázatírójával, vagy keressen bennünket, továbbá tájékozódjon az illetékes hatóságnál, vagy a pályázati oldalunkon.