Background
Thumbnail
Icon

AEG – német minőség a napelemek gyártásában

 

AEG – német minőség a napelemek gyártásában

A napelemek, napelemparkok telepítése hosszú távra szóló befektetés. Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik gyártó milyen minőségű termékével vágunk bele egy akár több évtizedre szóló fejlesztésbe. A napelemek piaca az utóbbi időben évente megduplázódik, és egyelőre úgy tűnik, hogy a napelemek iránti igény belátható időn belül nem is fog csökkenni, sőt, a kereslet további növekedés várható a közeljövőben. A folyamatosan növekvő igény és a technológiák fejlődése miatt egyre több gyártó lát fantáziát a napelemek gyártásában, ennek azonban az a következménye, hogy az egyszeri vásárló egyre nehezebben tud eligazodni a mind nagyobb kínálatban.

   

A jó ár/érték arány

A napelemek egy telepített rendszer legfontosabb részei – és egyben a legdrágábbak is. Természetesen mindenki arra törekszik, hogy minél jobb minőségűt tudjon vásárolni, minél olcsóbban. A legjobb ár/érték aránnyal rendelkező terméket azonban nem könnyű kiválasztani. A napelemek gyártásában Kína a piacvezető, a felhozatal azonban vegyes, léteznek prémium minőségű, illetve jóval olcsóbb, nem éppen az örökkévalóságnak tervezett kínai termékek is. Ilyenkor kapaszkodót nyújthat, ha rábukkanunk egy olyan márkanévre, amely számos területen bizonyított már, és mindenhol magas minőséget produkált. Ha ez ráadásul egy olyan ország nevével kapcsolódik össze, amelyet egyébként is a precizitással és a megbízhatósággal azonosítunk, akkor nyert ügyünk van.

 

A német márka, ami svéd

Az 1883-ban alapított AEG fénykorában a világ egyik legnagyobb elektrotechnikai vállalata volt. 1996-ban fuzionált a Daimle-Benz leányvállalatával, és Németország másik legnagyobb elektromos csoportja lett. Az AEG márkanév jelenleg a svéd Electrolux tulajdonában van, és a megújuló energiák piacán is rendkívül sikeres. Az AEG szolár termékei nemcsak megbízhatóak és kiváló minőségűek, hanem esztétikus megjelenésüknek és innovatív jellegüknek köszönhetően rendkívül népszerűek is.

Az energetikai beruházások előkészítésével és megvalósításával (pályázatírással és projektmenedzsmenttel együtt), azon belül főként napelemes rendszerek teljeskörű előkészítésével, tervezésével és kivitelezésével foglalkozó PV Napenergia 2014 óta szolgáltat a szolár piacon, és 2018 óta az AEG szolár termékek kizárólagos hazai forgalmazója. PV Napenergia – a jövő energiája most!

 

Megosztás