Background
Thumbnail
Icon

Az AEG napelem-technológiája Magyarországon

Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft Prémium napelem a magyar piacon

Az AEG szolár termékei 2018 óta vannak jelen a magyarországi napelemes piacon. Többek között Németország, Hollandia, Olaszország, Brazília mellett hazánkban is elérhetőek a közkedvelt márka napelemes megoldásai a lakosság, a cégek és naperőmű építtetők és napelem telepítők számára.
A háztartási gépek, szerszámok, ipari elektromos berendezések piacán megismert minőségi termékek tulajdonságait a napelem technológia is hordozza, ezzel illeszkedve a jól megszokott német precizitást, csúcsteljesítményt és elegáns megjelenést nyújtó AEG márka világába.

Az űrkutatástól a háztetőkig Egy fényes történet

A közel 130 éves múlttal rendelkező német brand a napelemek területén is több évtizedes örökséggel rendelkezik.
A 60-as években az akkori Nyugat-Németország első műholdján az AEG által gyártott napelem mozaikok szolgáltatták az energiát.
A 70-es években megindult a földi célú napelemek előállítása, melyhez az Német Állam is támogatást nyújtott, ezzel jelentős sebességet adva az AEG napelemek költséghatékony elterjedéséhez.
Ez a 80-as években már éreztette is a hatását. A következő évtizedben a gyár stratégiai felvásárlás következtében leállította a termelést és közel két évtizedes álomba merült a sikertörténet.

Egy fényes történet
Egy fényes történet

Az ébredő erő Napfelkelte

Napfelkelte
Napfelkelte

A napelem technológia terén a márka felébresztését a frankfurti központú Solar Solution GmbH indította el, akik az elődök nyomdokain, de már napjaink piaci igényekhez alkalmazkodva kezdték meg az AEG szolár termékeinek forgalmazását és a márka gondozását. Ezt a munkát ismerte el a brand tulajdonosa a svéd Electrolux 2016-ban Innovációs Díjjal, Fentarthatósági Díjjal, valamint 2018-ban Vezető Fenntarthatósági Díjjal. A több mint 40 országban partnerhálózattal jelenlévő cég 2017-ben a hazai napelemes piaci környezet erősödése révén választotta partneréül a miskolci székhelyű PV Napenergiát.

Vállvetve a sikerért

„2017-ben választottuk ki hivatalos magyarországi partnerünknek a PV Napenergiát. Közös küldetésünk, hogy a zöld energiát egyre szélesebb körben elérhetővé tegyük. A PV Napenergia szilárd műszaki ismeretekkel rendelkezik a napelemes rendszerek területén, akár a napelem telepítésről, vagy értékesítésről legyen szó. A kiváló mérnöki tudásukat, valamint magas szintű ügyfélkezelésüket ügyfeleik és partnereik nagyra becsülik.”

Mondta: Stuart Brannigan, ügyvezető Solar Solution GmbH

„A termékek magyarországi kizárólagos forgalmazójaként kezdtük meg a hazai piaci bevezetést. Elsőként a saját ügyfeleinknek telepítettünk AEG napelemekkel szerelt rendszereket, majd megkezdtük viszonteladók számára is az értékesítést, hogy még szélesebb körben jussanak el a hazai vásárlókhoz a minőségi német márka napelem termékei. Büszke vagyok arra, hogy Magyarországon elsőként építettünk az AEG napelemenkénti távfelügyeleti megoldásával naperőművet, valamint arra, hogy viszonteladóink magas kivitelezői hozzáadott értékkel rendelkeznek, így a minőségi technológia minőségi kivitelezéssel párosul, amely a legjobban szolgálja az ügyfelek igényeit.”

Mondta: Nagy Bálint gazdasági ügyvezető PV Napenergia

Az AEG szolár termékei Egységben az energia

Az AEG napelem technológiája megtestesíti mindazt, amely az eredményes megújuló energiahasznosításhoz kell, legyen szó családiházakról, vagy akár ipari létesítményekről.

 • Európai szakértelemmel, német minőséggel.
 • A napelemekre szóló 12 éves termék- a 25 éves lineáris teljesítménygaranciával.
 • A minőségi alapanyag használattal.
 • A független tanúsítók által végzett minőség igazolásokkal. (TÜV, KIWA. TÜV SÜD)
 • A tanúsított automatizált gyártással.
 • Az 5 busbaros cella technológiával.
 • Az úgynevezett PERC réteg alkalmazásával.
 • A felezett cellás megoldással.
 • Az opcionálisan beépíthető szenzoros napelemenkénti távfelügyelettel.
 • Az energiatároló és átalakító termékeivel.
 • Az exkluzív, esztétikus megjelenéssel.
Egységben az energia
Egységben az energia

Hivatalos forgalmazó partner Ügyfeleinknek és visszonteladó partnereinknek

A hazai képviselet révén magyar nyelvű ügyintézést kínálunk.
Számos a napelemes piacon elérhető márkával ellentétben nem kell tartani a márka, vagy annak forgalmazójának utód nélküli megszűnésétől.
Ha éppen napelemes beruházást tervez és szeretné a legbiztosabb megoldást kiválasztani a technológia tekintetében az AEG napelemes megoldásai a legjobb választás a hosszú távú működéshez és a biztos energiatermeléshez.
Kérje napelemes kivitelezőjétől az AEG szolár technológiát, vagy lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.

 

Kapcsolat

AEG napelemek

Viszonteladónak jelentkezem

AEG-Industrialsolar.de

A PV Napenergia az AEG szolártermékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Megosztás