Background
Thumbnail
Icon

Napelemekre akár 100%-os pályázati támogatás vállalkozásoknak

Örömteli hír a mikro-, kis-, és középvállalkozások számára, hogy megjelent a GINOP 4.1.3-19 és hamarosan követi a GINOP 4.1.4-19-es Uniós támogatási forrás, amelyek hatékony pénzügyi megoldást nyújtanak napelemes rendszerek telepítéséhez.

Egy jó lehetőség arra, hogy a vállalkozások eredményesen tudják csökkenteni a termelésükhöz, működésükhöz köthető villamosenergia költségeiket, amelyeket így más célokra fordíthatnak. Ennek köszönhetően versenyképességüket tovább tudják növelni, valamint hatékonyan képesek hozzájárulni környezetünk megóvásához.

Tapasztalataink alapján a cégek a napelemes rendszer telepítésével a megmaradó rezsiköltséget technológiai fejlesztésekre, humán erőforrás célokra, működésük optimalizálásra, vagy éppen piacbővítő tevékenységekre fordítják.

„Nagyszerű dolog látni, hogy a napenergia hasznosításával, milyen közvetett folyamatok indulnak be egy cégnél és azok milyen hatással vannak a dolgozókra, partnerekre, ügyfélkörre.”

Mondta: Gyuris Péter, projektmenedzser PV Napenergia

A két pályázat között vannak hasonlóságok, de amiben lényeges eltérnek, hogy a 4.1.3-ban maximum 15kWp névleges teljesítményig, míg a 4.1.4-ben minimum 15 kWp-os névleges teljesítményű rendszert kell telepíteni a vállalkozás fogyasztásának erejéig. 

Mindkét pályázatra igaz, hogy a korábbi egyéb pénzügyi termékkel kombinált támogatási megoldásokhoz képest, ezek vissza nem térítendők.

Az Európai Unió egyik fontos célkitűzése, hogy az energia előállítás minél nagyobb hányadát megújulókból fedezzék a tagállamok. Így ezek a pályázatok is tovább gyorsítják a célok elérését. Főként, ha megnézzük a források nagyságát a 4.1.3-ban 15 Milliárd Ft a 4.1.4-ben 10 Milliárd Ft a tervezett keretösszeg.

Jelenleg még zajlanak pályázatok társadalmi egyeztetései, de a fontosabb jellemzők alapján jól látható, hogy régóta várt hiánypótló pályázatokról van szó, amit a kedvező feltételek miatt kár lenne kihagyni azoknak a cégeknek, akik napelemes rendszert szeretnének. 

Válassza a PV Napenergiát

Ne halogassa a döntést vágjon bele most!
Pályázatíró kollégáink felkészülten várják az Ön jelentkezését is.
Közreműködésünkkel nem csak egy költséghatékony beruházást nyer, hanem az AEG technológiája révén egy hosszú távon jól működő, német minőséget képviselő napelemes technológiával biztosíthatja vállalkozása energiáját. Ezen felül a napelemenkénti szenzoros felügyelettel egy felhasználóbarát monitoring rendszert is kínálunk, amit Ön, vagy a karbantartásért felelős kollégája  egyszerűen tud használni.
Válassza a PV Napenergiát
Válassza a PV Napenergiát
Tudjon meg többet a pályázatokról az alábbi linkeken!

https://pvnapenergia.hu/palyazat/ginop-4-1-3-19/ 

https://pvnapenergia.hu/palyazat/ginop-4-1-4-19/

Töltse ki előminősítőnket, hogy kollégáink gyorsan fontos és alapvető információkhoz jussanak!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAtgYRDRV9ctAiI07n1nitq-LTHBrKAlftkZtksQKg_L9woA/viewform

Fedezze fel az AEG napelem technológiáját!

https://pvnapenergia.hu/termekek/

Új energiát adunk Cégének!

Megosztás