Background
Thumbnail
Icon

50%-os állami támogatás AEG napelemes rendszerre

Benyújtási időszak: 2021. január 1. - 2022. december 31.

Szerződjön velünk és élvezze a szaldós elszámolás előnyeit! 50%-os állami támogatás otthona felújítására!

Valósítsa meg megújuló energia fejlesztését velünk!
Szerződjön a PV Napenergiával AEG napelemes rendszerére!
Varázsolja zöldebbé, modernebbé, gazdaságosabbá otthonát egy AEG napelemes rendszerrel!
 
Kérje ajánlatunkat, hogy Ön is időben részesüljön támogatás nyújtotta és a cégünk által kínált szolgáltatás előnyeiből.
Néhány egyszerű adat megadásával kollégáink elkészítik az ajánlatunkat, melyhez kérjük töltse ki az alábbi adatlapot a zöld gombra kattintva!

tájékoztató ajánlatot kérek*

Hogyan valósul meg zöld árammal működő otthona?
 1. A fenti adatlap kitöltése után feldolgozzuk a megkeresését és kollégánk kapcsolatba lép Önnel a megadott elérhetőségek egyikén.
 2. Ha szimpatikus az ár és a szolgáltatásunk, megvizsgáljuk ingatlana műszaki paramétereit  egy ingyenes helyszíni felmérés keretében.
 3. Szoftveres támogatással elkészítjük részletes ajánlatunkat, melyben számolunk az épület villamosenergia szükségletén túl, a hűtéshez és fűtéshez szükséges energia mennyiségével.
 4. Ha elfogadja az ajánlatunkat kivitelezési szerződést kötünk.
 5. Kulcsrakész rendszert adunk át Önnek, amelyben az engedélyeztetési eljárásokat és a szükséges dokumentációkat elkészítjük, hogy gond nélkül élvezhesse megújult otthona kényelmét.

A felét most az állam állja Otthonfelújítási támogatás

2021. január 1-től lehet igénybe venni az Otthonfelújítási támogatást, amely napelemes rendszer telepítéséhez is felhasználható egyszeri, normatív, vissza nem térítendő forrás keretében, melyet az Államkincstár a beruházást követően fizet ki.

A már meglévő ingatlan korszerűsítése esetén, a beruházás felét a Magyar Állam állja, maximum 3.000.000 Ft összegig.

Felhasználható kültéri és beltéri felújításra, energetikai korszerűsítésre, de kiváltképpen alkalmas napelemes rendszerrel kombinált hűtő-fűtő klímás, energetikai hatékonyságot növelő beruházás finanszírozására.

 • Az otthonfelújítási támogatás azoknak szól, akik saját otthonnal rendelkeznek. A legfeljebb 3 milliós visszatérítést az anyagköltségekre és a munkadíjakra is igénybe vehetik majd az arra jogosultak.
 • A támogatást a legalább egy gyermeket nevelő családok vehetik igénybe. Minden – a saját tulajdonú otthonban nevelt – gyermek számít, 25 éves korig. Súlyosan beteg, folyamatos gondozásra szoruló gyermeket nevelő családban, és a gyermekek otthongondozási díjára (GYOD) jogosultak körében nincs életkori határ.
 • A gyermeküket egyedül nevelők is igényelhetik a támogatást.
 • A támogatást egy család csak egyszer veheti igénybe.
 • A kormányrendelet módosításának értelmében napelemes rendszer áramszolgáltatóval történő szaldós elszámolása 2021. július 1-je után is lehetséges.

A támogatás feltételeiről és az igénybevétel lehetőségeiről a legpontosabban a Magyar Közlönyből tájékozódhat, amelyet az alábbi gomb alatt találhat.

(XI. 25.) Korm. rendelete a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról

Otthonfelújítási támogatás
Otthonfelújítási támogatás

Fogalom a technológiában Minőség a napelemek között

Az AEG szolártermékek hivatalos magyarországi forgalmazójaként ügyfeleinknek a német márka termékeit kínáljuk. Az inverterek esetén az AEG-n kívül más gyártó készülékeivel is ajánljuk szolgáltatásunkat attól függően, hogy az Ön számára mi a legoptimálisabb megoldás.

A több mint 130 éves múltra visszatekintő AEG márka már a 60-as évektől készít szolár cellákat, amely napjainkra költséghatékony és magas minőségi jellemzőkkel, valamint esztétikai értékkel jut el több mint 40 országba a világon. A termékek előállítója nagy hangsúlyt fektet a minőségi gyártásra, alapanyag összeállításra és környezetbarát, hatékony logisztikára. Az AEG napelemeit a gyártó szigorú belső és külső minőség ellenőrzésnek veti alá. A belső vizsgálatokon átesett termékekre az AEG Quality Control matrica kerül, amely garancia a termék és gyártás minőségre. Ezen felül a termékeket a független minőségbiztosítók úgymint: KIWA, TÜV, TÜV SÜD tanúsítják. 

A 400-450 W-os teljesítményű osztott cellás panelek lehetővé teszik, hogy egységnyi tetőfelületre a korábbinál nagyobb teljesítményű napelemes rendszert telepítsünk.

Cégünk a telepített napelemes rendszerekre kivitelezési garanciát vállal 5 évig. Ezen felül rendelkezünk kivitelezői felelősségbiztosítással 100 M Ft-ig.

A termékekre a gyártók által kiadott garanciák érvényesek, ez napelemeknél jellemzően 15 év, amelyhez 25 év lineáris teljesítménygaranciát is kínál az AEG. Invertereknél típustól függően minimum 5 év, amely gyártónként eltérő mértékben bővíthető.

AEG minőség ellenőrzés

Minőség a napelemek között
Minőség a napelemek között

Segíthetünk? Éljen a lehetősséggel!

Fejlessze otthonát egy energiahatékony, modern megoldással, telepítsen most 50% állami támogatással AEG napelemes rendszerrel.
 • A napelemek biztosítják a többletenergiához szükséges elektromos forrást.
 • A műszaki tartalom ár-érték aránya kiváló.
 • A termékek műszaki színvonala, az együttműködők és cégünk referenciái, valamint hét év napelem telepítésben szerzett tapasztalat, valódi garanciát nyújtanak a beruházás minőségére.
 • Kulcsrakész megoldást kínálunk az ország egész területén, áramszolgáltatói ügyintézéssel együtt.
 • Projektmenedzserünk koordinálja a sikeres megvalósítást, aki naprakész információkkal áll az Ön rendelkezésére.
Kérje ajánlatunkat, legyen Ön is egy energiatakarékosabb megoldással partnerünk a tisztább világ megteremtésében!

Tájékoztató ajánlatot kérek*

Új energiát adunk Otthonának!

*/A tájékoztató ajánlatunk az ingatlan műszaki jellemzőinek helyszíni megismerése nélkül nem minősül hivatalos ajánlat tételnek, nem kötelező érvényű. Hivatalos ajánlatunkhoz az ingatlan helyszíni műszaki paramétereinek megismerése szükséges./

Benyújtási időszak

2021. január 1. - 2022. december 31.

Megosztás