Background
Thumbnail
Icon

Referenciáink

A tagolt tetők általában összetett tervezést igényelnek. A piacon elérhető optimalizálók jelentősen növelik az árnyékhatás miatti veszteségek csökkentését.

Szirmai otthon

Megnézem

Azokon a helyeken ahol a tető nem alkalmas vagy esetleg árnyékos, célszerű földre telepítést választani, vagy olyan építményeket bevonni, esetleg létesíteni, ami többlett funkciója révén további előnyöket biztosít. Egy ilyen megoldást kínáltunk soproni ügyfelünknek is.

Soproni megoldás

Megnézem

Budapesttől nem messze egy modern tanyán került kiépítésre egy fűtési igényt is fedezni tudó rendszer. Az épület tervezésénél a tulajdonosok jelezték, hogy tájolás meghatározásánál figyelembe kell venni a későbbi napelemes igényeket. A rendszer terven felül teljesít.

Őrbottyáni nyugalom

Megnézem

A tetőbe integrált napelemekkel a tetőfedő anyagok jelentős részét ki lehet váltani egy funkciójában fedésre alkalmas eszközzel, ami egyben energiát is termel. Szakembereink ács és tetőfedő tapasztalatokkal is rendelkeznek, így a telepítésük nem okoz nehézséget.

Reform tető Kistokajban

Megnézem

Győrtől nem messze egy kedves kis település egyik környezettudatos családjának is költségeket spóroltunk. A passzív szemléletben tervezett és épített ház elengedhetetlen tartozéka egy napelemes rendszer.

A passzivitás kifizetődik Győrújbaráton is

Megnézem

A Balatontól néhány lépésre egy apartmanház tulajdonosa kért fel minket a telepítési feladatra, amelynél AEG napelemeket használtunk. Köszönjük a bizalmat.

Balatoni napfény nem csak barnuláshoz

Megnézem

Már több mint 40 MWp telepített rendszer

Szeretne Ön is részese lenni? Bármilyen kérdés esetén keressen minket.
Kapcsolatfelvétel