Background
Thumbnail
Icon

Referenciáink

500 KWp

A Mátra lábánál fekvő Kisnána határában telepítettünk egy 500 kWp-es kiserőművet, melynél a már jól bevált AEG szolártechnológiáját alkalmaztuk.

Napelempark Kisnánán

Megnézem
1,5 MWp

Szirmabesenyő mellett, közeli hálózati csatlakozási ponttal került kiépítésre az 1,5 MWp-os naperőmű, melynél komplex kivitelezéssel valósítottuk meg a terveket.

Naperőmű Szirmabesenyő

Megnézem
440 kWp

A PoliCell Kft második erőművének kivitelezésére kaptunk felkérést, melynek örömmel tettünk eleget. Külön öröm számunkra, hogy egy újabb AEG IMM szenzoros napelemenkénti rendszert adhattunk át ügyfelünknek. A rendszer révén azonnal valós idejű információk birtokában tudnak döntést hozni a beavatkozás módjáról egy esetleges termelés csökkenés, vagy kiesés esetén. Köszönjük, hogy dolgozhattunk ezen a feladaton is!

PoliCell Kft. Borsodszirák

Megnézem
499 kWp

A tervezési munkálatok során a terület adottságai határozzák meg az asztalok kialakítását. Sajóládon a kedvező körülmények és a földterület egy viszonylagosan szabályos téglalap elrendezést tett lehetővé.

Naperőmű Sajólád

Megnézem
478 kWp

A megrendelő cég telephelyének közelében létesített erőművet, melynek kivitelezésére kért fel minket. A terület korábban mezőgazdasági művelésben állt, így a talajviszonyok nem akadályoztak minket és a telepítést zökkenőmentesen sikerült abszolválnunk. Érdekességként kiemeljük, hogy a tulajdonos a panelek alatti területet legeltetési céllal hasznosítja, így a növényzet karbantartása is megoldott. Fontos megemlítenünk, hogy az elektromos kábelek olyan védelemmel vannak ellátva, illetve olyan magasságban vannak elhelyezve, amiben nem tudnak kárt tenni az állatok.

Naperőmű Mezőkövesd

Megnézem
582 kWp

Cégünk tulajdonában lévő erőmű, melynek a tervezése során alakítottuk ki erőműves ügyfeleink számára szolgáltatásunkat. Az alkalmazott technológia tekintetében az AEG IMM-es rendszerét használtuk, amelynél a napelemenkénti monitoring révén figyeljük a termelést. Az eszköz használatával valós idejű képet kapunk a működésről, valamint egy jó eszköz a kivitelezés minőségének ellenőrzésében.

Solaris Naperőmű Abaújalpár

Megnézem
614,6

„Napelemes rendszerünk kivitelezőjét az alapján választottuk ki, hogy milyen technológiát kínál, milyen referenciákkal rendelkezik, mennyire nyújt komplex szolgáltatást és mindezt mennyért kínálja. Ezek alapján esett a választásunk a PV Napenergiára, akik már az előkészítés fázisában komoly döntéstámogatást nyújtottak. A szenzoros napelemenkénti felügyelettel szerelt AEG napelemek révén olyan megbízható technikát telepítettek, amelyekkel az üzemeltetést probléma nélkül tudjuk megoldani.”

PoliCell Kft., Miskolc

Tóth Ádám , megbízott projektmenedzser
Megnézem
500 kWp

A beruházást egy domboldalban valósítottuk meg, melynél a helyenként egyenetlen kavicsos talajnak megfelelően kellett kialakítani a tartó szerkezetet, amit cölöpözési technológiával rögzített kivitelező csapatunk. A rendszert AEG napelemekkel telepítettük.

Naperőmű Kács

Megnézem

Már több mint 40 MWp telepített rendszer

Szeretne Ön is részese lenni? Bármilyen kérdés esetén keressen minket.
Kapcsolatfelvétel