Background
Thumbnail
Icon

Ipari napelem-technológia az ön cégének is

Megtérül

Icon
Támogatási forrással akár 4-6 év alatti megtérülés is elérhető.

Visszakapja

Icon
A megtermelt áramot az üzeme felhasználja, ha energia többlet keletkezik, azt értékesíteni tudja.

Tervezhető

Icon
Jól tervezhető, időszakos, minimális karbantartási igény.

Elérhető

Icon
Nincs szükség erőforrást lekötő, kapacitást bővítő beruházásra.

Milyen napelemet használunk? Az AEG hazai hivatalos partnereként a szolár termékeiket telepítjük ügyfeleinknek.

Bővebben az AEG partner kapcsolatról
Német minőség
15 év termékgarancia
25 év lineáris teljesítménygarancia
Magyar képviselet és garancia ügyintézés

Hogyan veheti igénybe a PV Business szolgáltatásunkat? A napelemes rendszerek bevezetésének folyamata

A napelemes rendszerek bevezetésének folyamata
A napelemes rendszerek bevezetésének folyamata
 1. Kapcsolatfelvétel, szakmai konzultáció
 2. Műszaki felmérés és döntéselőkészítés
 3. Tervezési szolgáltatás, ajánlat, minőség, menedzsment I.
 4. Szerződéskötés
 5. Finanszírozás menedzsment
 6. Kivitelezés, belső minőségbiztosítás, minőség menedzsment II.
 7. Hatósági, áramszolgáltatói engedélyeztetési eljárás

pályázatok Segítünk megtalálni a megfelelő finanszírozási lehetőséget.

Hazai és Uniós pályázatokkal cége napelemes rendszerét akár vissza nem térítendő formában is finanszírozhatja. Pályázatíró kollégáink számos támogatási programban szerzett tapasztalattal rendelkeznek, (GINOP, VEKOP, TÁMOP, Vidékfejlesztési Program, TOP, Innovációs Alap), így Önnek az aktuális és legjobb lehetőséget tudjuk javasolni.

Kapcsolódó pályázati lehetőség

Ezt nyújtjuk Miért a PV Napenergia?

 • Belső minőségbiztosítási rendszer.
 • Kivitelezői felelősségbiztosítás 100 MFt-ig.
 • Viszwatt védelemmel ellátott rendszerek.
 • Expressz szolgáltatásunkkal a közeli pályázati, hatósági, határidők esetén sem marad le semmiről.
 • Megfelelő pénzügyi minősítés esetén akár 90 napos fizetési határidőt is tudunk biztosítani.
 • Villamosenergia értékesítés-előkészítő szolgáltatás kínálunk.
 • Segítünk cége zöld imázsának fejlesztésében.

Tudj meg többet rólunk

Korábbi munkáink Referenciák

Napenergia a baromfinevelésben

Kaszaper

A Vidékfejlesztési Program keretében valósítottuk meg az Agrinnov Kft. 122 kWp-os kiserőművét AEG napelemekkel. A cég évtizedek óta foglalkozik baromfi neveléssel.
Galéria megnyitása

Szombathelyen a Vasivíz Zrt-nél

Szombathely

Viszonylag nagy felületen dolgoznak az AEG napelemek a Vasivíz szombathelyi telephelyén. Az általunk forgalmazott megbízható alapmodellünkkel az AEG AS P60-as napelemkkel került telepítésre a rendszer mintegy 40 kWp teljesítménnyel.
Galéria megnyitása

AEG napelemek földi tartón a Vasivíz Zrt-nél Kőszegen

Kőszeg

A Vasivíz Zrt. számára készítettünk földre telepített rendszert, amelynél a cégünknél bevált technológiával, cölöpözéssel rögzített tartószerkezet kerültek kialakításra. Az együttműködés a cég további telephelyén is folytatódott.
Galéria megnyitása

Napenergia a tiszagyendai általános iskolában

Tiszagyenda

Zöld áramot használnak a tiszagyendai iskolások. Remélhetőleg ez is segít, a napenergia terjedésében, hiszen új generációk nőnek fel, úgy, hogy számukra már természetes a megújuló energia jelenléte. Köszönjük a felkérést.
Galéria megnyitása

Gyöngyszem Pányokon

Pányok

Hollóháza melletti Pányokon egy rönkház működését szolgálja ki az AEG mono panelekkel szerelt rendszer. A fekete szín jól illeszkedik a tető sötét borításához. A hazánkban kevésbé jellemző rönkházaknál is jól alkalmazhatóak a napelemes rendszerek.
Galéria megnyitása

Gerixon KFT

Miskolc

Kék napelem, kék tető, zöld energia!  A minőségi építőipar cégek között számon tartott Gerixon Kft irodájának működését támogatja az általunk telepített napelemes rendszer. Köszönjük a felkérést!  
Galéria megnyitása

Dombi Mosoda Szerencs

A szerencsi Dombi Mosoda is csatlakozott azokhoz a tudatos vállalkozásokhoz, akik élvezik a napelemek nyújtotta gazdasági előnyt és egyben nagyot léptek előre a környezetbarát működés útján! Pályázat keretében, most az Ön cégét is AEG napelemes rendszerrel fejlesztheti! Tudjon meg többet a lehetőségekről, nézze meg aktuális pályázatainkat. Új energiát adunk cégének!
Galéria megnyitása

Bestillo Pálinkaház

"Barátság és szeretet, egyik mint a másik, pálinkával együtt egészségre válik!" A hazai pálinka gyártók között szinte már fogalomnak számító Bestillo pálinkaházra telepítettünk napelemeket. Így már nem csak a gyümölcsök érése, de azok kifőzése is napenergiával valósul meg! Gondoljon erre, ha egy jóféle Bestillo pálinkával koccint! Egészségére!
Galéria megnyitása

Az ideális lemeztető

Mezőkövesd

Mezőkövesd mellett lévő mezőgazdasági telep részére készült AEG ipari rendszer kezdi meg a termelését. A cég felelős gazdálkodóként sokat tesz azért, hogy ökológiai lábnyomát csökkentse. Az IMM rendszerrel szerelt napelemek közvetlen adatokat adnak a napelemenkénti működésről. Új energiát adunk cégének!
Galéria megnyitása

Napfénnyel üzemel a Privát Max Sajóbábonyban

Sajóbábony

Sajóbábony legnagyobb boltja AEG napelemekből nyeri a működéséhez szükséges energiát. Egy 50 kWp-os rendszer szolgálja ki a termékek és az üzlet hűtését, amellyel jelentős költséget takarítanak meg.  Az ilyen megoldásokkal is csökkenthető a kereskedelem ökológiai lábnyoma. Köszönjük a felkérést.
Galéria megnyitása

Meggyes Hotel Szerencs

Szerencs

AEG napelemek a Meggyes Hotelen! A hotel vendégei zöld energiát használhatnak, ha ellátogatnak a magyar csokoládé fővárosába! Új energiát adunk Szerencsnek!
Galéria megnyitása

Vendéglő a Pisztrángoshoz

Ómassa

Az Ómassára vezető úton lévő étterem villamosenergia fogyasztását szerette volna a tulajdonosa, minimálisra csökkenteni, ezért egy véletlen találkozásnak köszönhetően úgy döntöttek, hogy minket kérnek fel erre a feladatra. A szerencsés fekvésnek köszönhetően a helyvidéki környezetben is megfelelő termelési eredményeket hoz a rendszer, köszönhetően a körültekintő tervezésnek és az AEG napelemek minőségének.
Galéria megnyitása

Aranykalász 1995. Kft.

Mezőkeresztes

Az Aranykalász 1995 Kft. mezőkeresztesi terményszárítójához telepítettünk rendszert. Az ipari technológiánál a telephelyen a talaj közelében lévő por miatt az inverterek helyének kiválasztására kellett figyelni. A tető ideális tájolása és a trapézlemezre történő rögzítés gyorsasága miatt rövid idő alatt készültünk el a feladattal. Köszönjük a felkérést.
Galéria megnyitása

Ráckevei Mezőgazdasági Kft.

Ráckeve

A mezőgazdasági üzemeknél történő telepítéshez átgondolt és gondosan kiválasztott berendezések és anyagok szükségesek. Ráckevéről kaptuk a megtisztelő felkérést egy pályázati prokekt keretében telepítettünk egy 58,6 kWp-es rendszert.
Galéria megnyitása

Csicsergő Szabadidőközpont

Zala megye csodálatos természeti környezetében Nován kaptunk lehetőséget, hogy bizonyítsuk képességeinket és egy tetőre valamint szabadtéri fedésre telepített rendszert adhattunk át a tulajdonosoknak. A helyen gyermekek és családok találhatnak maguknak feltöltődést. A természet közelsége a tiszta levegő valódi búvóhelye a nyugalomra vágyóknak. Köszönjük a bizalmat!
Galéria megnyitása

Völgykapu Panzió

Aranyosi-völgy

A Zemplén szívében lévő Aranyosi-völgyben telepítettünk a Völgykapu Panzió részére egy rendszert, mellyel az épület áram ellátását oldottuk meg. Munkánk során az ország távoli szegleteibe is eljutunk. Mindig rácsodálkozunk, hogy milyen szép helyek vannak Magyarországon.
Galéria megnyitása

Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium

Miskolc

Az avasi Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium egyik rendszerének telepítésére kaptunk felkérést, melynek során AEG napelemeket szereltünk fel az épület egyik szárnyára. Büszkék vagyunk rá, hogy részt vehettünk ebben a nagyszerű feladatban.
Galéria megnyitása

Wet Wipe Kft.

Miskolc

Szendvicspanel szerkezetű gyártó csarnokra és talajra telepítettünk kiserőmű rendszert. A cég megtermelt energiát hasznosítja és értékesíti. A higiéniai termékek gyártására szakosodott vállalkozás számára fontos szempont volt, hogy energiagazdálkodásukat optimalizálják ezzel csökkentve működési költségük egy részét. Ezenfelül a környezettudatos magatartás a vállalat egyik alapértéke, így a megújuló energia használata kézenfekvő volt számukra. Köszönjük, hogy partnerek lehettünk ebben a nagyszerű projektben.
Galéria megnyitása

Pelso-Foam Kft.

Balatonmáriafürdő

Hervai József, ügyvezető tulajdonos, Pelso Foam Kft.
Örömmel tapasztaltam, hogy végre olyan szakcéget találtam, akik elhivatottan a cégemre és a feladatra figyelve végezték a munkájukat. A kivitelező csapatuk a munkavégzés során nem a személyes szükségleteikkel voltak elfoglalva, hanem célirányosan, jól megtervezve, időhúzás nélkül, hatékonyan telepítették a napelemes rendszert.
Galéria megnyitása

Rábamenti Agrár

Meggyeskovácsi

Dr. Erőss Jenő, ügyvezető, Rábamenti Agrár Kft.
Cégünk első ütemben egy 50 kWp teljesítményű rendszert valósított meg önerőből, 2016-ban. A rendszert a PV Napenergia kivitelezte, mely azóta kifogástalanul működik, a tervezett hozamot produkálja. A cég munkájával teljes mértékben meg vagyok elégedve, ezért az új „VP5” energetikai pályázatunk műszaki előkészítésében és a 2. ütemben tervezett további 140 kWp termelő kapacitás kiépítésében is számítok rájuk.
Galéria megnyitása

Hotel Calimbra

Miskolctapolca

Ostorházi Imre, ügyvezető tulajdonos, Hotel Calimbra
A PV Napenergia munkatársai egy éves fogyasztási profilunk és a helyi adottságaink alapján tervezték meg a legjobb megoldást számunkra. A telepítés fegyelmezetten, a megbeszélteknek megfelelően zajlott; nyári főszezonban, mégis úgy, hogy az nem zavarta meg a működésünket és a vendégeinknek semmilyen kellemetlenséget nem okozott
Galéria megnyitása
Referenciák
Referenciák

vegye fel a kapcsolatot Írjon nekünk bármilyen kérdéssel kapcsolatban

Vagy keressen bennünket elérhetőségeinken
Ügynök
Az Ön napelemes elképzeléseinek megvalósítója
Gyuris Péter
projekt menedzser