Background
Thumbnail
Icon

A napelemes rendszerek bevezetésének folyamata.

1

Kapcsolatfelvétel

Lépjen velünk kapcsolatba és lakossági projektmenedzser kollégánk a folyamat elejétől a beruházás megvalósításáig koordinálja a projektjét, informálja és segíti Önt.

2

Helyszíni felmérés

Az ingatlanról dróntechnológia segítségével légi felvételeket készítünk és megvizsgáljuk az épület elektromos és műszaki paramétereit.

3

Árajánlat

A helyszíni felmérésből származó információk alapján, valamint az Ön egyéni igényeit figyelembe véve megtervezzük a napelemes rendszerét és átadjuk a kulcsrakész háztartási méretű kiserőmű telepítésére szóló árajánlatunkat.

4

Szerződéskötés

Szállítói szerződésünkkel biztosítjuk a szolgáltatásunk transzparens jogi és pénzügyi feltételeit, melyben szabályozzuk a több részletből álló fizetési lehetőségeket és a kapcsolódó áramszolgáltatói ügyintézést is.

5

Kivitelezés

Rendszermérettől függően akár 1 munkanapon belül telepítjük otthona napelemes rendszerét napelemszerelő, villanyszerelő és épületgépész ismeretekkel rendelkező kollégáink révén.

6

Áramszolgáltatói ügyintézés

A szerződéskötést követően elindítjuk az áramszolgáltatói ügyintézést, hogy levegyük a válláról ezt a terhet, továbbá a szakmai kérdések tekintetében ne kelljen közvetítenie köztünk és a szolgáltató között.

Hogyan működnek a napelemes rendszerek Napelemes technológia működése.

A hálózatra tápláló napelemes rendszer a megtermelt energiát az Ön otthonának adja felhasználásra.

Napelemes technológia működése.
Napelemes technológia működése.

Visszakapja a megtermelt áramot

Egy ad-vesz mérőórán keresztül a hálózatra továbbítja, így amikor nem termel a rendszer napfény hiányában a korábban betermelt áramot a villamos közmű hálózatból veszi vissza szaldós elszámolás keretében, ezzel biztosítva otthona mindenkori áramigényét.

Megosztás