Ipari napelem technológia
az Ön cégének is

Tekintse meg ajánlatainkat, vagy kérje szakértőnk segítségét

Miért éri meg cégének is napelem beruházást terveznie?

Több, mint 500 átadott napelemes rendszer

Hivatalos
gyártói kapcsolatok

Teljeskörű hálózati engedélyeztetés

Több, mint 40 MWp
telepített rendszer

Felelősségbiztosítás
100 M Ft-ig

5 év kivitelezői
garancia

A napelemes rendszerek bevezetésének folyamata

Kapcsolat-
felvétel

Lépjen kapcsolatba velünk, és egy szakmai konzultáció keretében megismerjük az Ön megújuló energiával kapcsolatos elképzeléseit, és tájékozódhat cége lehetőségeiről.

Információ-
gyűjtés

A műszaki felmérés, a finanszírozási lehetőségek vizsgálata és költségelemzés után előkészítjük a döntéshez szükséges információkat.

Szoftveres szimuláció

Szoftveres hozamkalkuláció, változatelemzés és panelkiosztási terv készítése, valamint a napelemes rendszerek műszaki elemeinek összeállításánál a legoptimálisabb ár-érték arány figyelembe vétele.

Szerződés-
kötés

Szállítói szerződésünkkel biztosítjuk szolgáltatásunk jogi és pénzügyi feltételeit, valamint szabályozzuk a több részletből álló fizetési lehetőségeket.

Finanszírozás menedzsment

Finanszírozási és adózási tanácsadás, valamint ügyintézés, pályázatírás, pályázati szaktanácsadás annak érdekében, hogy vállalkozásának megújuló beruházása megvalósuljon.

Kivitelezés és engedélyeztetés

Kivitelezés minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával, illetve megfelelő anyag-, és technológiaválasztással. Áramszolgáltatói ügyintézés a szükséges engedélyeztetési eljárás lefolytatásával.

Segítség kell a finanszírozásban?

Elérhető pályázatok

Jelenleg nincs elérhető pályázat.

Miért a PV Napenergia?

Több, mint 500 átadott napelemes rendszer

Hivatalos
gyártói kapcsolatok

Teljeskörű hálózati engedélyeztetés

Több, mint 40 MWp
telepített rendszer

Felelősségbiztosítás
100 M Ft-ig

5 év kivitelezői
garancia

Referenciáink

Szombathelyen a Vasivíz Zrt-nél

Viszonylag nagy felületen dolgoznak az AEG napelemek a Vasivíz szombathelyi telephelyén. Az általunk forgalmazott megbízható alapmodellünkkel az AEG AS P60-as napelemkkel került telepítésre a rendszer mintegy 40 kWp teljesítménnyel.

Napelempark Kisnánán

A Mátra lábánál fekvő Kisnána határában telepítettünk egy 500 kWp-es kiserőművet, melynél a már jól bevált AEG szolártechnológiáját alkalmaztuk.

Napenergia a baromfinevelésben

A Vidékfejlesztési Program keretében valósítottuk meg az Agrinnov Kft. 122 kWp-os kiserőművét AEG napelemekkel. A cég évtizedek óta foglalkozik baromfi neveléssel.

Rólunk mondták

GYIK

Elsősorban az AEG termékeit ajánljuk ügyfeleinknek a magas minőség és kedvező ár kapcsán, de természetesen megrendelőink igényeit szem előtt tartva igyekszünk teljesíteni az elképzeléseket, akár más márkájú termékek felhasználásával is, így rugalmasan tudjuk kezelni a pályázati kiírásoknak megfelelő műszaki tartalmakat. Az alkalmazott technológia üzemi körülményekre optimalizált, melynek telepítése során belső minőségbiztosítást alkalmazunk.

A határidők megállapítását a meglévő megrendeléseinkhez igazítjuk, ennek a pontos meghatározásában tájékoztatást tud adni az Ön számára delegált projektmenedzserünk.

Természetes van 5 évről 10 évre, amennyiben a rendszer AEG IMM modulfelügyelettel kerül telepítésre, továbbá a rendszeren éves monitoring vizsgálatot végzünk, amely díj ellenében készítünk.

Rendelkezünk a szükséges ismeretekkel és tapasztalatokkal a hálózatra vissza nem tápláló rendszerek telepítésében, az egyik ilyen referenciánk a Hotel Calimbra, melyet megtekinthet a referenciáink oldalunkon.

A pontos válasz tekintetében kérem, vegye fel a kapcsolatot pályázatírójával, vagy keressen bennünket, továbbá tájékozódjon az illetékes hatóságnál, vagy a pályázati oldalunkon.

Kapcsolat