Referenciáink

Lakóházak

Balatoni napfény nem csak barnuláshoz

A Balatontól néhány lépésre egy apartmanház tulajdonosa kért fel minket a telepítési feladatra, amelynél AEG napelemeket használtunk. Köszönjük a bizalmat.

A passzivitás kifizetődik Győrújbaráton is

Győrtől nem messze egy kedves kis település egyik környezettudatos családjának is költségeket spóroltunk. A passzív szemléletben tervezett és épített ház elengedhetetlen tartozéka egy napelemes rendszer.

Reform tető Kistokajban

A tetőbe integrált napelemekkel a tetőfedő anyagok jelentős részét ki lehet váltani egy funkciójában fedésre alkalmas eszközzel, ami egyben energiát is termel. Szakembereink ács és tetőfedő tapasztalatokkal is rendelkeznek, így a telepítésük nem okoz nehézséget.

Őrbottyáni nyugalom

Budapesttől nem messze egy modern tanyán került kiépítésre egy fűtési igényt is fedezni tudó rendszer. Az épület tervezésénél a tulajdonosok jelezték, hogy tájolás meghatározásánál figyelembe kell venni a későbbi napelemes igényeket. A rendszer terven felül teljesít.

Szirmai otthon

A tagolt tetők általában összetett tervezést igényelnek. A piacon elérhető optimalizálók jelentősen növelik az árnyékhatás miatti veszteségek csökkentését.

Soproni megoldás

Azokon a helyeken ahol a tető nem alkalmas vagy esetleg árnyékos, célszerű földre telepítést választani, vagy olyan építményeket bevonni, esetleg létesíteni, ami többlett funkciója révén további előnyöket biztosít. Egy ilyen megoldást kínáltunk soproni ügyfelünknek is.

Cégek, közintézmények, naperőművek

Szombathelyen a Vasivíz Zrt-nél

Viszonylag nagy felületen dolgoznak az AEG napelemek a Vasivíz szombathelyi telephelyén. Az általunk forgalmazott megbízható alapmodellünkkel az AEG AS P60-as napelemkkel került telepítésre a rendszer mintegy 40 kWp teljesítménnyel.

Napelempark Kisnánán

A Mátra lábánál fekvő Kisnána határában telepítettünk egy 500 kWp-es kiserőművet, melynél a már jól bevált AEG szolártechnológiáját alkalmaztuk.

Napenergia a baromfinevelésben

A Vidékfejlesztési Program keretében valósítottuk meg az Agrinnov Kft. 122 kWp-os kiserőművét AEG napelemekkel. A cég évtizedek óta foglalkozik baromfi neveléssel.