A PV Napenergia

2013-ban megalakult a PV Napenergia
Nagy Bálint, Szabó Zoltán és Szabó Tamás közreműködésével

“Az ötlet egy kispályás focimeccsen merült fel, Zolival ott találkoztunk. Szünetben arról beszélgettünk, ki mivel foglalkozik, és kiderült, hogy mindketten ugyanazon a megújuló energiás pályázati projekten dolgozunk. Mivel mindig is érdekelt bennünket a napelemek világa, elhatároztuk, hogy alapítunk egy céget, amellyel akár nagy dolgokat is létrehozhatunk Miskolcon.”

Nagy Bálint
Gazdasági ügyvezető

“Az Európai Uniós támogatási megoldások új lendületet vettek, amelyek kiemelten kezelték az önkormányzatokat és a mezőgazdaság szereplőit. Az év során számos sikeres pályázatot írtunk meg ügyfeleinknek. Az itt szerzett tapasztalatokból innovatív tevékenységet és szervezet fejlesztést valósítottunk meg.”

Becse Renáta
Vidékfejlesztési szaktanácsadó

“Új szakterületek jelentek meg a cégnél. Az év elején elértük az 1MW-os telepített kapacitást. Átköltöztünk Miskolcon a Blaskovics László utcára, ahol egy nagyobb iroda és raktár állt a rendelkezésünkre, hogy ügyfeleinknek még színvonalasabb szolgáltatást nyújtsunk. Júniusban megnyitottuk győri ügyfélszolgálatunkat és prémium termékekkel fejlesztettük kínálatunkat és még az év vége felé megkezdtük a felkészülést erőművek tervezésére és kivitelezésére.”

Gombos Gábor
Kivitelezési koordinátor

“Az első megrendelésünknél még gyerekcipőben járt minden, egyedül az elszántságunkra és meglévő tudásunkra támaszkodhattunk, amellyel a kezdeti ismeretlen és nehéz helyzeteket áthidalhattuk. Egy fontos cél lebegett előttünk, ami azóta is meghatározza kivitelezéseinket, – az ügyfélnek a legjobb jár-. Sokat segített Szabó Tamás műszaki tapasztalata, amely az első években a kivitelezésben nagy hozzáadott értéket képviselt.”

Szabó Zoltán
Műszaki ügyvezető

“Ebben az évben az ELMŰ-ÉMÁSZ kivitelező partnerei lettünk, melynek keretén belül az Enhome ügyfelei számára telepítettünk napelemes rendszereket. A kapcsolat létrejöttét hosszas minősítési eljárás előzte meg, melynek során komplexen vizsgálták a PV Napenergia szaktudását, eszköz állományát ügyviteli képességét. Még az év során új CRM rendszert vezettünk be a professzionálisabb ügyfélkezelés érdekében, továbbá pozitív pénzügyi mutatóinknak köszönhetően megkaptuk a Bisnode AA tanúsítását.”

Gyuris Péter
Projektmenedzser

“A PV Business szolgáltatásunkat üzemek, irodák, szállodák, ipari termelők számára alakítottunk ki olyan megoldásokat, amely a napenergia üzleti célú hasznosítását tette lehetővé. Szakértői csapatunknak köszönhetően nem csak a telepítésben tudtunk segíteni ügyfeleink számára, hanem már egészen a döntés előkészítés fázisától az üzemeltetésig egy komplex folyamatkezelést végeztünk és végzünk azóta is. Részletesen megismertük a visszwatt védelmi rendszerek alkalmazását, amely új távlatokat nyitott ügyfeleink számára.”

Hajdú István
Projektmenedzser

2020-tól a Bravogroup Holding tagja vagyunk

A százmilliárdos éves árbevételű cégcsoportba lépéssel cégünk stabilitása és hosszútávú garanciái biztosítva vannak.
A magyar szolár piacon egyedülálló és gondtalan fenntartási- és üzemeltetési időszakot garantálunk.

Garanciát vállalunk!

Így dolgozunk

Az Ön napelemes elképzeléseit projektmenedzsereink valósítják meg, akik a beruházás kezdetétől annak zárásáig koordinálják a folyamatot, miközben naprakész információkkal látják el Önt. Menedzselik a projektcsapat munkáját, amelyben villamosmérnök, napelem-szaktechnikus, hálózati koordinátor és energetikus is helyet kap.

Állandó kivitelező csapatunkat tapasztalt szakemberek alkotják, akik villanyszerelési, napelemszerelői, épületgépész, ács és tetőfedő ismeretekkel rendelkeznek, továbbá ismerik és betartják a munkavédelmi, érintésvédelmi és tűzvédelmi előírásokat. Tevékenységünket alvállalkozók bevonása nélkül végezzük.

Dun & Bradstreet tanusítvány

A PV Napenergia Kft. 2022-ben a Dun & Bradstreet nemzetközi cégminősítésben „A” tanusítványt kapott.
A magyar piacon csupán a cégek 10 százaléka jogosult erre, mely kiváló hitelképességet jelent.

Munkatársaink

Karrier a PV Napenergiánál

Cégünkkel 2013 óta napelemes rendszereket telepítünk Magyarországon vállalkozások, magánszemélyek, közintézmények részére, valamint befektetők számára naperőműveket létesítünk. Tenni akarsz valamit azért, hogy a világ, ahol élünk egy jobb hely legyen? Egy biztos munkahelyet szeretnél magadnak, tervezhető jövővel, ahová büszkén tartoznál te is? Találd meg nálunk a helyed!