Hírek

Felavattuk a Solaris naperőművet Abaújalpáron

2018. 11. 22.

A legújabb generációs napelem technológia már Magyarországon is elérhető. Használja Ön is naperőmű beruházásához az AEG IMM rendszerét. Mi már megtettük és az eredmények magukért beszélnek. Az abaújalpári Solaris erőmű egy kézzelfogható bizonyítéka az új technológia létjogosultságának!

Vissza Tovább

Szerethető Munkahely vagyunk 2019-ben is

2018. 11. 21.

"Idén ismét Szerethető Munkahely lettünk, amely óriási elismerés és megtiszteltetés számunkra. Kollégáinkkal már a díj előtt egy jó szellemiségű inspiráló munkakörnyezet próbáltunk megteremteni. A díjat követően azonban egyre tudatosabban munkálkodunk azon, hogy a PV Napenergia valóban egy szerethető munkahely legyen, mert hisszük, hogy ezzel felelősség és kötelezettség is jár. HR stratégiánk központi eleme, hogy hosszú távon is méltóak legyünk a címre."

/Erdélyi Renáta HR menedzser PV Napenergia/
 

Vissza Tovább

Egy világmárkával gazdagodtunk

2018. 02. 14.

Az AEG napelem és monitoring rendszerek kizárólagos hazai forgalmazói lettünk, amely fontos állomás cégünk életében, de a hazai napelemes piac számára is meghatározó eredmény és visszajelzés. Tudjon meg többet a tovább gombra kattintva.

Vissza Tovább

Napelemes rendszer 0%-os hitelből

2018. 02. 05.

Ez egy a lakosság számára kialakított olyan hitel konstrukció, amely csak a nevében hitel, hiszen egy kamatmentes forrás, amit napelemes rendszer telepítésére lehet igénybe venni. A Magyar Fejlesztési Bank által működtetett program elsődleges célja a hazai lakásállomány energetikai korszerűsítése. Részeltes információ a résztvevő takarékszövetkezeteknél kérhető, illetve egy átfogó bemutatást olvashat itt, ha a tovább gombra kattint! Szánjon rá néhány percet megéri!

Vissza Tovább

Villanyszerelői állás a PV Napenergiánál

2019. 01. 02.

Megnövekedett számú munkáink miatt keressük leendő villanyszerelő kollégáinkat napelemes rendszerek telepítésével kapcsolatos villanyszerelési feladatok ellátására Miskolcról vagy vonzás körzetéből, kiemelkedő bérezéssel!

Szakmai elvárásunk:

Villanyszerelői végzettség; minimum 2 év szakmai tapasztalat; B kategóriás jogosítvány belső minőségbiztosítási rendszerünk teljesítése, utazási hajlandóság, önálló felelősségteljes és pontos munkavégzésre való képesség.

Bővebb információkat a tovább gombra kattintva találsz.
Jelentkezz fénysebességgel!

Vissza Tovább